Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (2.71 secunde)
Guvernul a aprobat, luni seara, doar opt amendamente la proiectul Codului Muncii, dintr-un total de 144 propuneri formulate de parlamentarii coalitiei. ... De altfel, parlamentarii USL nici nu participa la sedinta comuna a celor doua Camere in care Guvernul isi angajeaza raspunderea asupra Codul Muncii.
Continua migratia la nivel local. Alti patru primari USL candideaza in 2012 pe listele UNPR Dupa ce in urma cu o luna 10 primari USL anuntau ca vor candida pe listele UNPR, marti inca patru edili locali parasesc tabara PSD-PNL.
Pentagonul are o problema la Deveselu: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa intalnirea lui Obama cu Basescu si intrarea scutului anti-racheta in linie dreapta, e clar ca micuta localitate Deveselu, din Olt, devine un punct super-strategic pe harta Europei.
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene. Puteti citi in continuare a treia parte a materialului.
Alexandra Cruceru) Sevil Shhaideh, propusa de Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, o somitate mondiala in problemele Orientului si, tocmai de aceea, a fost consultant a doi presedinti ai SUA:
Sorin Grindeanu a discutat, joi, vreme de aproximativ o jumatate de ora cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.
O prospera crescatorie de porci din comuna Pecineaga, care numara 17.500 capete de animale, patronata de un fost parlamentar si ambasador in Canada, deverseaza dejectiile in mai multe bataluri neamenajate corespunzator, aflate in vecinatatea localitatii constantene.
Simplificarea procedurilor de operare pe piata comuna UE a fost luata deja in discutie de parlamentarii europeni. Cu toate ca Romania ar putea adera la 1 ianuarie 2007, masurile de reducere a birocratiei nu vor avea aplicabilitate decat la sfarsitul lui 2008.
In prezent, Doljul "se mandreste" cu o suprafata de aproximativ 4,4 milioane metri patrati, adica 444 de hectare de teren potential contaminat.
La ora actuala, in judetul Constanta functioneaza 184 de foraje, dintre care 16 cu nivel scazut, din totalul de 190 de foraje existente.
Potrivit declaratiilor deputatului Emil Strunga, judetul nostru va primi circa 500.000 de lei, suma care va ajunge in comunele Nicoresti, Baneasa si Vladesti. "Derularea fondurilor de la Ministerul Culturii si Cultelor pentru aceste trei lacasuri de cult se va face prin Episcopia Dunarii de Jos.
Compania finlandeza Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale pe teren si cladiri pentru o perioada de 30 de ani, a declarat directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, citat de Mediafax.
Frontul comun facut de reprezentantii celor patru sindicate in lupta cu conducerea Combinatului pentru cresterea salariilor siderurgistilor este pe cale de a se destrama.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Comisarii Garzii de Mediu au aplicat o sanctiune usturatoare administratorilor hypermarketului dupa ce s-a constatat ca apele uzate care erau deversate depaseau concentratiile legale la mai multi indicatori, precum azotatul amoniacal sau suspensiile totale.
20 de organizatii nonguvernamentale din Oltenia vor cauta finantare de la companii locale pentru proiecte simple, de dezvoltare a comunitatilor.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
Mai multi investitori spanioli si-au manifestat intentia de a investi intr-o fabrica de caramida din argila in comuna gorjeana Bustuchin.
Sefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, dupa ce reprezentantii Organizatiei Judetene a PNL Gorj au sesizat faptul ca autoturisme ale unitatii sunt folosite in campania electorala de la Turburea.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
google-analytics.com